Rooster 

We starten elke maand groepscursussen. Zo kun jij je altijd op korte termijn inschrijven voor een cursus en aan de slag gaan. Hoe fijn is dat! 

JANUARI

Cursussen Locatie Utrecht

Online cursussen

Maandag 11 januari

Locatie Utrecht

19:00 - 19:45 uur

Donderdag 14 januari

Online

19:00 - 19:45 uur

Woensdag 13 januari

Locatie Utrecht

09:00 - 09:45 uur

Woensdag 13 januari

Locatie Utrecht

19:00 - 19:45 uur

Vrijdag 15 januari

Online

09:00 - 09:45uur

FEBRUARI

Cursussen Locatie Utrecht

Online cursussen

Maandag 01 februari

Locatie Utrecht

20:00 - 20:45 uur

Donderdag 4 februari

Online

20:00 - 20:45 uur

Woensdag 03 februari

Locatie Utrecht

10:00 - 10:45 uur

Vrijdag 5 februari

Online

10:00 - 10:45uur

Word de beste versie van jezelf!

Stoei je al een tijdje met je gewicht of wil je gewoon een paar kilo kwijt. Ik kan je hierbij helpen. Samen gaan we aan de slag, je staat er niet alleen voor.  Jij gaat afvallen en ik coach je naar een gezonde leefstijl. Je zult versteld staan wat je kunt bereiken in 8 weken. 

Afvallen met blijvend resultaat

Ik werk met de methode Fit & Slank. De Fit & Slank methode is gewoon en gezond eten zonder hongergevoel. Tijdens het coachingstraject geeft ik je inzicht in een gezonde leefstijl en daarnaast ga je wat aanpassingen maken in je huidige leefstijl. Vaak zijn het maar een paar aanpassingen in je huidige leefstijl die zorgen voor een groots resultaat. 

Tijdens de 8 weekse cursus krijg je inzicht én praktische tips over voeding, beweging en gedrag. Deze drie elementen vormen samen de basis voor blijvend gewichtsverlies. Ook laat ik je zien hoe je weer kunt genieten van lekker eten zonder daarvan aan te komen in gewicht en nog belangrijker weer te genieten van het leven en de mensen om je heen. Jij bepaalt wat je eet, aan de hand van een paar simpele leefregels.

De methode Fit & Slank is gewoon en gezond eten. Gewoon te koop in je eigen supermarkt. Je zult merken dat de druk er vanaf gaat en dat je gewoon weer volop kunt genieten! Twijfel niet langer, gun jezelf deze stap te zetten én word de beste versie van jezelf!

Voor wie geschikt?

Voor iedereen die op een gezonde manier wil afvallen

Vergoed vanuit de verzekering

De Fit & Slank methode wordt (vaak) vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Check bij je eigen verzekering of dit ook voor jouw verzekering van toepassing is.