Samen gaan we aan de slag

Jij gaat afvallen en ik coach je naar een gezonde leefstijl waar jij inzicht krijgt in een gezond eet- en beweegpatroon. We kijken o.a. naar wat je eet, hoe vaak je eigenlijk echt beweegt en naar je gewoontes. Een belangrijke combinatie voor een blijvend resultaat.

Geen dieet maar inzicht...

Een dieet is voor de korte termijn en doet niets voor je lichaam of gezondheid. Je verliest in een korte tijd relatief veel gewicht maar dat komt er ook zo weer bij zodra je een beetje verslapt of stopt.  Een dieet heeft dus helemaal geen zin.

Inzicht wel en dat krijg je in jouw eetpatroon, je huidige leefstijl, je gewoontes en eventuele valkuilen en in (on)gezonde voeding. Natuurlijk geef ik je ook praktische tips over voeding, beweging en gewoontes. Door inzicht te krijgen in je eigen gedrag ten aanzien van voeding, kun je gewoontes doorbreken en ga je ervaren wat een gezond eet- en leefpatroon met je doet. Met als resultaat een slanker en energieker lichaam!

Stok achter de deur...

We gaan 8 weken aan de slag. Daarin hebben we vier contactmomenten van elk 30 minuten. Deze contactmomenten kunnen zowel off line als online plaatsvinden, wat voor jou het beste uitkomt. Zo heb je gedurende het afvallen een mooi stok achter de deur. En tussendoor ga je aan de slag met een gezond voedingspatroon en opdrachten die je inzicht geven in een gezonde leefstijl.

Vaak vergoed vanuit de aanvullende verzekering!

Voedingsadvies Utrecht is aangesloten bij BGN, Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Dit betekent dat het advies van Voedingsadvies Utrecht (vaak) vergoed wordt vanuit de aanvullende verzekering. Check bij je eigen verzekering of dit ook voor jouw verzekering van toepassing is.

Voor wie geschikt?

Voor iedereen die wel wat hulp kan gebruiken bij het afvallen en daarbij een gezonde leefstijl wilt ontwikkelen voor een blijvend resultaat. Gun jezelf deze stap en word de beste versie van jezelf. Je zult versteld staan wat je kunt bereiken in 8 weken! 

Personal Coaching  (4 consulten, 45 min. p.c.)  € 219,-

 • Totale duur 8 weken 
 • 4 consulten
 • Consumptiedagboek
 • Persoonlijke coaching afgestemd op jouw behoeften
 • Lichaamsmeting
  • Lichaamsgewicht
  • Ruststofwisseling

      Alleen mogelijk bij bezoek aan praktijk:

  • Lichaamsvetpercentage 
  • Spiermassa 
  • Viscerale vetwaarde (vet in buikholte en rond de vitale organen rompgebied)

Stok achter de deur

Het Personal Coaching pakket geeft je een goede start om op een gezonde wijze af te vallen. Veel cliënten ervaren de behoefte om na het Personal Coaching traject nog een stok achter de deur te hebben.

Dat kan, je hebt keuze uit drie stokken: kort, medium of uitgebreid.

Bij kort kom je alleen voor een  lichaamsmeting (gewicht, vet%, spiermassa, ruststofwisseling en viscerale vetwaarde). Medium geeft je de mogelijkheid om naast de lichaamsmeting ook enkele vragen te stellen. En bij uitgebreid nemen we wat meer de tijd voor vragen en advies. De stokken zijn door elkaar te gebruiken. Net wat bij jou uitkomt. 

 

Stok achter de deur kort* (10 minuten) EUR 14,95

Stok achter de deur medium* (25 minuten) EUR 29,95

Stok achter de deur uitgebreid* (55 minuten) EUR 59,95      

 

* Deze consulten zijn alleen te gebruiken nà het volgen van het Personal Coaching traject.