Word de beste versie van jezelf!

Stoei je al een tijdje met je gewicht of wil je gewoon een paar kilo kwijt. Ik kan je hierbij helpen. Ik werk met de bewezen methode 'Fit & Slank' en begeleid je graag naar een fitter en slanker lichaam. Samen gaan we aan de slag, je staat er niet alleen voor.  Ik coach je naar een gezonde leefstijl waarin jij de regie weer krijgt.

Locatie Utrecht

- Maandag    07 september  19:30 - 20:15uur     aanmelden

- Woensdag  09 september  09:15 - 10:00uur     aanmelden

- Woensdag  09 september  19:30 - 20:15uur      aanmelden

 

Online 

- donderdag  10 september  20:00 - 20:45uur  aanmelden

- vrijdag         11 september   09:15 - 10:00uur    aanmelden

Afvallen met blijvend resultaat

Fit & Slank is een methode die inzicht geeft en een aantal aanpassingen maakt in je leefstijl. Vaak zijn het maar een paar aanpassingen in je huidige leefstijl die zorgen voor een groots resultaat. Fit & Slank is geen quick fix met poeders, pillen of shakes.

Tijdens de 8 weekse cursus krijg je inzicht én praktische tips over voeding, beweging en gedrag. Deze drie elementen vormen samen de basis voor blijvend gewichtsverlies. Ook laat ik je zien hoe je weer kunt genieten van lekker eten zonder daar kilo's van aan te komen en nog belangrijker weer te genieten van het leven en de mensen om je heen. Jij bepaalt wat je eet, jij hebt de regie!

De methode Fit & Slank is gewoon en gezond eten zonder hongergevoel. Je zult merken dat de druk er vanaf gaat en dat je gewoon weer volop kunt genieten! Twijfel niet langer, gun jezelf deze stap te zetten én word de beste versie van jezelf!

Voor wie geschikt?

Voor iedereen die op een gezonde manier wil afvallen

Vergoed vanuit de verzekering

De Fit & Slank methode wordt (vaak) vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Check bij je eigen verzekering of dit ook voor jouw verzekering van toepassing is.