Fit & Slank "een leven lang" € 99,-

Deze cursus is een vervolg op de cursus 'Fit & Slank in evenwicht' en is bedoeld als een stok achter de deur. Een verandering in leefstijl heeft tijd nodig om in te slijten, vaak wel een half jaar.  Als je deze cursus start, ben je inmiddels 4 maanden onderweg en je voelt je een stuk energieker en lekkerder in je vel. Je bent toe aan nieuwe kleding, nu je huidige kleding wat ruim begint te zitten. En je merkt dat je nieuwe leefstijl steeds meer vanzelf gaat en dat wil je natuurlijk graag zo houden. 

Je gaat ook merken dat je nieuwe leefstijl steeds meer vanzelf gaat en dat nieuwe gewoontes ingesleten raken. Je krijgt meer ruimte in je hoofd en rust in je lichaam. Je 

krijgt meer aandacht voor de dingen die er toe doen; familie, vrienden, jezelf, gewoon simpelweg genieten van het leven. De cursussen Fit & Slank 'in 8 weken' en Fit & Slank 'in evenwicht' bevatten naast tips ook theoretische uitleg. In deze cursus Fit & Slank 'een leven lang' gaat het om het vasthouden van je nieuwe en gezonde leefstijl.

Deze cursus wordt ondersteund met een wekelijks weegmoment, vet% meting aan het begin en einde van de cursus, groepsdiscussies en vooral ook peptalks voor extra motivatie. 

  • 8 lessen van 30 min
  • weekend e-mail voor extra motivatie