Groepscursus; samen voor hetzelfde doel

Kies je voor een groepscursus. Dan coach ik je in 8 wkn naar een gezonde leefstijl met de support van medecursisten. Samen ga je voor hetzelfde doel, hoe fijn is het te ervaren dat je er niet alleen voor staat en ziet dat ook anderen net als jij hun ups en downs ervaren tijdens het afvallen. En handig om te horen hoe andere cursisten met hun valkuilen en zwakke momenten omgaan, want die hebben we allemaal! 

Fit & Slank is geen dieet maar een leefstijl

De Fit & Slank groepscursussen zijn opgebouwd uit vier opeenvolgende cursussen die je na elkaar kunt volgen, maar dat hoeft niet. Je bepaalt zelf na elke cursus of je deelneemt aan de vervolgcursus of dat je zelf met je nieuwe leefstijl aan de slag gaat. Je zult ervaren hoe je wekelijks meer vertrouwen in jezelf krijgt en steeds meer geniet van vers, eenvoudig en gezond eten.


Cursus 1 + 2:  Inzicht en doen

De eerste twee cursussen staan in het teken van inzicht en doen. Fit & Slank is een methode die je inzicht geeft in een gezonde leefstijl. Hierdoor ga je ook in je eigen leven en gewoontes het een en ander aanpassen en veranderen. Vaak zijn het maar een paar aanpassingen in je huidige leefstijl die zorgen voor een groots resultaat. Voor de rest is het vooral eigen maken en doen! Beide cursussen worden ondersteund met materialen; meetlint, naslagwerk en werkboekje

Groepscursus  1:  Fit & Slank 'in 8 weken' (8x 45min.)         lees meer

Groepscursus 2:  Fit en slank 'in evenwicht' (8x 30min.)     lees meer


Cursus 3 + 4: Doen én stok achter de deur

De laatste twee cursussen staan vooral in het teken van doen en bieden je een prettige stok achter de deur om door te gaan en je nieuwe leefstijl eigen te maken.

Groepscursus 3:  Fit & Slank 'een leven lang' (8x 30min.)   lees meer

Groepscursus 4:  Fit & Slank 'onder controle' (10x 15min.) lees meer


Afvallen met blijvend resultaat

Tijdens de 8 weekse cursussen krijg je inzicht en praktische tips over voeding, beweging en gedrag. JDeze drie elementen vormen samen de basis voor blijvend gewichtsverlies. Jij gaat op een gezonde manier afvallen en ik coach je naar een gezonde leefstijl. Ook laat ik je zien hoe je weer kunt genieten van lekker en vers eten zonder daar kilo's van aan te komen en nog belangrijker weer te genieten van het leven en de mensen om je heen. Jij bepaalt wat je eet, aan de hand van een paar simpele leefregels. 

De Fit & Slank methode is gewoon en gezond eten zonder hongergevoel. Je zult merken dat de druk er vanaf gaat en dat je gewoon weer volop kunt genieten! Twijfel niet langer, gun jezelf deze stap te zetten én word de beste versie van jezelf!

Voor wie geschikt?

Voor iedereen die op een gezonde manier wil afvallen en dit graag doet met de support van medecursisten. 

Vergoed vanuit de verzekering

De methode Fit & Slank wordt (vaak) vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Check bij je eigen verzekering of dit ook voor jouw verzekering van toepassing is.