De methode Fit & Slank

Ik werk met de bewezen methode Fit & Slank. Wat deze methode zo succesvol maakt is dat het geen dieet is maar een leefstijl. Een manier van leven waarbij gezonde voeding, voldoende beweging en bewustwording de basis vormen. Deze basis is onlosmakelijk met elkaar verbonden voor een blijvend resultaat. Gezonde voeding en voldoende beweging is voor iedereen wel bekend. Bewustwording is een belangrijke derde en zorgt voor verandering van gedrag en gewoontes die vaak een gezonder en slanker leven in de weg staan.Kleine veranderingen in gedrag en gewoontes kunnen al leiden tot groots resultaat. En soms vergt het gewoon wat meer aanpassing. Het aanleren van nieuwe gewoontes is in het begin misschien een beetje wennen maar al gauw ga je ervaren dat het werkt en dat je het eigenlijk heel makkelijk kunt toepassen in je dagelijks leven.

Je krijgt de regie weer terug...

Jij bepaalt wat je eet, aan de hand van een aantal simpele leefregels. De Fit & Slank methode is gewoon en gezond eten zonder hongergevoel. Je hoeft geen exotische of kostbare ingrediënten in huis te halen. Gewoon groente, fruit, aardappels, granen, kwark/yoghurt, vlees en vis. Hoe lekker is dat!

Tijdens de cursus vertel ik je hoeveel je precies nodig hebt om gezond af te vallen en je lichaam weer optimaal te laten functioneren. Ik laat je zien hoe je weer kunt genieten van heerlijk eten zonder daar kilo’s van aan te komen en nog belangrijker weer volop te genieten van het leven en de mensen om je heen.

Aangesloten bij BGN; Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten NL

Voedingsadvies Utrecht is aangesloten bij BGN; de Beroepsvereniging Gewichts- consulenten Nederland. Dit betekent dat de Fit & Slank cursussen en de Personal Coaching consulten vaak vergoed worden door de meeste zorgverzekeraars uit de aanvullende verzekering.